Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om ens egna ord ( choka )


hur låter orden?


vi använder av samma
ord, låter lika;


ändrar man på några ord
i en annans text,

låter den som ens egen!??


finns inga egna

ord, ändå gör de skillnad;


en upp och nedvänd

ordföljd som man haft länge,

får man inte ha

i fred, vara ensam om:


hur vet man vem som skrivit??




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-15 16:06



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ja
hur

det brukar
framstiga
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran