Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄG FRAMÅT



Öppna upp
slut inte
till

Lyssna till
och inte
ej

Ge dig chans
att lära
dig

andras sätt
att

förhålla
sig




Bunden vers (Rim) av Anders Nordlander VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-31 23:22



Bookmark and Share


  aol
goda sanna tankar,
2013-01-01

    ej medlem längre
Goda Tankar.
2013-01-01

    ej medlem längre
Bra devis och start för nya året.
2013-01-01

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP