Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JEG KASTER ET BLIK PÅ KORTET

En dag hvor mit blik fanger måger i hushjørnet,
når de vender fra en glideflugt langs tagrenden.

En dag hvor mit blik fanger toppen af en fjern skov
over et barn, en bus, en jernbane, en lille by.

En dag hvor mit blik fanger bygningen højt oppe,
arbejdet med sten og kunstværker, ødelæggelsen.

En dag hvor mit blik fanger min skygge,
som ikke er skygge, han er fuld af hensigter.

Jeg kaster endnu engang et blik på kortet
med den nye signatur for dybsindige oplevelser.




Fri vers (Fri form) av per-olof.dk
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-01 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

per-olof.dk
per-olof.dk