Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

qwertyuiopå

asdfghjklöä
zxcvbnm

Ni håller väl koll på era tangentbord

Fortsätt skriva...

Ken Cassel
1/12-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-01 21:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så där brukar det se ut när katten varit framme...han vill väl också skriva lite...
2013-01-01

    ej medlem längre
We keep smiling!
2013-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel