Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag visste så fort jag fick syn på dig


att du var skyldig utav bara helvete

För tror du inte jag kunde se din så förtjusande karma

och gloria lysa upp i hela natten

när du kom

Så att du är en söt och god liten ängel förstod jag genast

med en gång

För mig lurar man inte så lätt..


När han sade det här till henne, så tog hon bara av sig

kappan sin lite lugnt

för att spreta lite med vingarna sina

Vingarna som hon nu hade försökt att dölja på ryggen sin

Och det med orden

Du är mycket uppmärksam du, Ken Cassel

Men nu måste jag tyvärr skynda mig lite eftersom jag har

lite bråttom

Så du får sköta om dig så länge

So long!!!


Och där så var det en söt liten ängel som bara

flög all sin väg..

Jag visste så fort jag bara fick syn på henne!

Ken Cassel
1/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-01 23:28



Bookmark and Share


    annalöfqvist

Du har fått med mycket ... BRA
2013-01-12

  anits VIP
Fint skaldat Ken
2013-01-02

  Ninananonia VIP
Fint.. :)
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel