Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hon var underbar


När hon var fin

När hon bara var min

För när vi var tillsammans gick vi båda alltid runt omkring

med ett endaste leende på våra läppar till flin

Men så ägde vi också hela världen då hon mådde som en

liten prinsessa

och jag som en liten prins

Och då vi båda ständigt och jämt i munnen hade

smaken av mint

Det tråkiga är bara att det en dag slog helt slint

då vi gled ifrån varandra

vilket jag numera i dagsläget har förträngt

För det är bara de goda minnena som jag minns..

När hon var underbar!

Ken Cassel
2/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-02 15:31



Bookmark and Share


  Rise Little One
de goda minnena är alltid bra att ha...
2013-01-02

  Lynx63 VIP
Bra, gör det :=) Kram
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel