Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livsbilder


Spegeln

Jag bär alltid med mig

spegeln

den som visar bilder
från mitt förflutna

minnen som jag klätt om

med ord

men som har en annan

karaktär

i spegelbilden




Fri vers av Maiah VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-02 16:48



Bookmark and Share


  Harriet Gullin VIP
gillar!
2013-01-03

    ej medlem längre
Fin !!!
2013-01-02

  Lars Hedlin
Bra skaldat tycker om!
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP