Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julbordet

Julbordet är serverat.
Ärtsoppa.
Falukorv.
Och salt på det.
Lycka för en dag. Misär för de som har.
Perspektiv. Olika liv.




Prosa av Daniel Svensson
Läst 130 gånger
Publicerad 2013-01-02 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Svensson