Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Draken

Draken sitter och gråter
för hon kommer ej åter

Ett hjärta omringat av eld
en kärlek som är fälld

en brinnande skog
när han minns hur hon log

taget ur drömmar
men hjärtat ömmar

för när jag är vaken
är jag fortfarande draken




Bunden vers (Rim) av Daniel Svensson
Läst 148 gånger
Publicerad 2013-01-08 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Svensson