Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valet

Prioriteringarna har fått en ny adress
Nedmonteringar och stress

Inga höjda röster, förrän de jagar röster
Makthavare skapade för att reagera,
Har sin semester att planera.

Arbetslöshet är bra för de som har.
En buffert för kapitalet. Så att människor
inte kan göra valet.




Prosa av Daniel Svensson
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-02 17:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
håll fanan högt, kamrat!
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Svensson