Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt palats

De pratar om stängda gränser
men vi behöver luft
öppna fönster

Blågult kors
ett kristet tåg
de döda kommer ihåg

Vi väljer bussen som Parks
vägrar sitta bak
och stannar vid en vak

Reflekterar om vilka
som gick under.
Vilka som finns kvar

Tegel blir hus,
blir samhälle
kan bli bra.

Alla får plats
i vårt palats




Prosa av Daniel Svensson
Läst 123 gånger
Publicerad 2013-01-07 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Svensson