Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I badrumsskåpet

I badrumsskåpet är den funnen
så jag öppnar munnen

tabletten seglar ner genom tarmen
snart kommer hästar ifrån fönsterkarmen

leende signaler kommunicerar
för att en smärta reducera

De springer, för de har bråttom
att nå bortom

att ge den olycklige lycka
sedan får resten tycka.




Bunden vers (Rim) av Daniel Svensson
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-08 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Svensson