Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Explosioner

Tysta explosioner
i strukturerade unioner
agenter, spioner

ett ekonomiskt förfall
ett överfall
1929 fick återfall

vi är oskyldiga
men vi döms
när kontona töms




Bunden vers (Rim) av Daniel Svensson
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-08 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daniel Svensson