Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man är olyckligt kär


så kan det vara lätt hänt att man känner sig

lite nedstämd och tvär

då man frågar sig själv varför man känner sådär

För är hon verkligen värd all den där kärleken

som man är mer än villig

att ge till henne

Och efter att man har grunnat på det en liten stund

så kan man inte mer än lite uppgivet

erkänna för sig själv

Ja, tyvärr..

Ken Cassel
2/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-02 19:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är sorgligt när kärleken gör ont...:)
2013-01-02

  ResenärGenomLivet VIP
:-((...tyvärr är det så ibland...
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel