Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så du tror


att du vet

men är inte riktigt säker

Då tycker jag att du ska gå till kyrkan

för det är där som man tror

då man inte är helt hundra på sina saker..

Ken Cassel
2/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-02 19:21



Bookmark and Share


  Aftonvännen
100 % är man väll aldrig riktigt, så vi går till kyrkan allesammans & kanske man där kommer på något man inte kom på när man gick på toaletten.

Heliga platser är bra för tanken.
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel