Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En misstänksam handling!


Och nu så lägger du på utan att ge mig en förklaring

på min enkla fråga som jag gav till dig

Så nu undrar jag varför du beter dig så

För jag som alltid har trott att det har varit vi två

ända ifrån första stund då vi två först

träffade på varann

Så nu när du lägger på luren i mitt ena öra

så vill jag knappt tro att det är sant

Känner jag verkligen dig?

Och ju mer som jag tänker på det så känns det

helt plötsligt som om du bara har

skjutit mig i sank

Så overkligt verkligt

Som om jag bara har missat någonting

Blir misstänksam

Som om min kärlek till dig helt har, get going blind

För jag vet att det kan bli så ibland

Men inte oss emellan heller?

För senast härom kvällen så låg du ju så trygg och sött

i min så stora famn

Så vad är det som händer här egentligen...


Och nu så lägger du på

Vad konstigt

Så nu undrar jag med din handling om det är någonting

som du vill att jag ska förstå

För själv så skulle jag gentemot dig aldrig kunna göra så

Lägga på luren i ditt öra alltså

Älskar dig alldeles för mycket för det

Så vad är det som händer här egentligen

Är du kanske inte längre min älskade bästa vän?!

Ken Cassel
2/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-02 20:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2013-01-02

    ej medlem längre
berör..
2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel