Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här handlar bara om oss poeter


som med våra pennor bara älskar att fäktas och slåss

Dela med oss till alla som nu vill läsa om alla våra

erfarenheter och fantasier

allt mellan himmel och jord till ödebelagda planeter

Eller varför inte om svarta runda hål ute i universum

som uppifrån ser ut som stora

och gigantiska maneter

Men så är vi poeter också ett släkte för sig, vill jag påstå

Ganska så hårt ödmjuka individer som med pennan

i våra händer

alltid står beredda till hands att göra en insats för

kung och fosterland

Och det trots att vi många gånger med pennan i våran hand

inte vet vart den för oss någonstans

Men vi alla poeter bryr oss inte om sådant

Sådana petitesser

För med pennorna i våra händer, så tar vi första bästa chans

att få skiva ner någonting vadsomhelst

Så fortsätt att skriva din jäkla diva..

hi hi

Ken Cassel
2/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 188 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-02 21:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja här delas stort o smått
och kort och gott

Här skrivs kors o tvärs
fri och bunden vers

Här får alla vara
med i vår glada skara


2013-01-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ja...vi fortsätter att skriva...det är ett bra sätt att uttrycka sej på...
2013-01-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Här är en
Jäkla Diva som
hamnat på Poeternas
skiva, inte bara för att
skriva, utan roa sig själv
också med vad andra skriver
och hoppas bara ett, att de
vid sin penna förbliver!
God fortsättning på
det nya året min vän!

2013-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel