Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur man kan hamna alldeles snett tidigt i åren och sedan sluta som en lumphög i naturen.


Nyårsnatt

Han dansade på tre ben
i gatlyktans sken -
snubblade och slog huvudet i en sten.
Sedan hängde han en snara i en gren
och satte kanylen i armvecket;
släppte på stasen
och for iväg som en raket
landade som en skinnpåse med ben
sedan var det inte mycket me'n

L.D.B.




Bunden vers (Rim) av Lars Beermann
Läst 267 gånger
Publicerad 2013-01-02 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Beermann
Lars Beermann