Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimmat (som skinkan).......


Några vrålsena jul- och nyårsvitsar .....

Grötrim: Flickan ville inte ha sin risgrynsgröt
hon tyckte hon redan var så hiskeligt söt !


Jultomtar på loftet: En tomte , han var tom i bollen
saknade skägg, den stollen !


Nyårslöfte på dekis : Han hade lovat att sluta med snus
men tappa´ prillan på fästemöns blus !


Trettondagsafton i moll : Han ville dansa julen ut
och få sig ett redigt skjut
men han glömde ju gummit
betedde sig flummi(g)t
så flickvännen gjorde då slut...


-------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 602 gånger
Publicerad 2013-01-02 23:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du får den sortens applåder där händerna visserligen är formade till applåd men trots viss rörelse i sidled, flatorna inte möts i mitten, ety motståndet i vattnet är för stort.
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska