Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på fornnordiska och svenska


njól spegill; nattens spegel ( senryu )


elska leita vorr,


blatr vatr gufa njól spegill,


gleoi vera pystr




" nattens spegel "



kärlek letar läppar,


våt väta ångar nattens spegel,


lycka är törstande



( lycka stavas med isländskt eth gleoi som o i gleoi här;
törstande med isländskt thorn pystr som p i pystr här )




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-03 02:27



Bookmark and Share


  Dufvenberg


Vackert med isländska,
dikten är jätte fin.
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran