Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla för en idiot.

Och Gud vad jag vill ha dig
Så var det inte med de andra
Stirrar i taket på det skuggspel gardinen skapar
Tänker drömmer fasar
Som om jag vore 13 år igen
Dina axlar
Dina armar
Din rygg
Och den där kvällen då vi sa allt
Varför kan jag inte falla för den där ordentliga
Han som tar kontakt
Tackar för sig och uppskattar mig
Men nej
Jag skall ramla huvudstupa gör en äldre man
Svår och jobbig
Vacker och smart
Men patetisk till sin kärna
Varm och kall om vart annat
Packad ensam på trappan
Passionerade grepp om mig
Blandat med ord jag inte vill höra
Frustrerande kemi
Skapar irritation
Och varför kan vi inte bara vara med varandra
Då vi vet att det vore bra
Glömma hur tragisk du är
Glömma hur jag går emot mig själv i valet av dig
Glömma allt vad de lär säga om oss
Ta mig nu
Förrän jag dör av frustration
Ta mig ta mig hårt
Nu
Idiot.




Fri vers (Fri form) av Ruterdam
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-03 11:02



Bookmark and Share


    99knivesinside
I hear that.
2013-01-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
vart känslorna bär hem kan man aldrig veta

lusta på du
njut
2013-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Men äldre män som faller för unga flickor blir alltid dömda.
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam