Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djuret.

Ser du inte förbi min skönhet
Förbi fjädrarna i håret och blicken
Ser ni inte att jag är ett djur
Vild och otam
Knappt rumsren
Hugger i mitt byte
River och sliter blod och hjärta
Spärrar upp mina ögon
Som en unge av nåt slag
För att få min vilja igenom
Du får gärna stryka mig över ryggen
Dra fingrarna genom min man
Så länge det går på mina villkor
Och försök inte tämja mig
Jag går ifrån om du håller för hårt
Och måste följa mina drifter
Leva på instinkter
Och gå dit benen för mig
Du kan ju försöka följa efter
Men jag är snabb
Och trivs i ensamheten
Mellan måltider av hjärtan.




Fri vers (Fri form) av Ruterdam
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-03 11:16



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Knivskarpt orädda rader med klös i, kraftfullt!
2013-01-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar, en tigrinna
en gudinna

riv fritt
lev gott

njut totalt
2013-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Svårt att se förbi den, ärligt talat...
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam