Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arton

Ensam?
Nej, nu ska vi blandas ut

Snart är vi där
Tiden är mindre viktig
Oändliga tickar ändå bara på
Riktningen är ej bestämd

Jaget ditt är alla här
Ärren är gemensamma
Vilket kanske inte alla tycker
Ligger ni bekvämt?
Allvarligt talat så flyter vi iväg

Se och le
Ni kan klara det
Ingen stress
Glöm era problem
Envisas inte
Le och se




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-03 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1342
1342