Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina sköna drömmar så älskar jag hejdlöst


med allt och alla

Livet leker

Men i mina mardrömmar så slår jag mig själv till verklighet

bara för att ha en chans att vakna upp

Men så brukar det också i mina mardrömmar vara

ganska så tufft

där man hela tiden måste hävda sig emot allt och alla

Så de är lite som Fia med knuff

Man jagar

Man blir själv jagad

Ingenstans att gömma sig

Men är det inte tufft där man måste brottas

med allt och alla

så kan det väl knappast heller vara en riktig mardröm..

I mina sköna drömmar så älskar jag hejdlöst!

Ken Cassel
3/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-03 15:19



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Gott Nytt År!
Hoppas du ett alldeles underbart kärleksfyllt år får ...
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel