Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No cure for cancer?

Idiotin är total när mänskligheten eldar med sina svagaste i kapitalets ugnar för att öka hjulens takt när kolet har tagit slut.
En utveckling likt en cancersvulst som sväljer allt friskt tills bara döden återstår.
Vi har med tiden utvecklar bromsmedicin, men för att bli frisk måste man utrota det onda med rötterna.




Fri vers av små tankar
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-03 15:29



Bookmark and Share


  små tankar
Att det någonsin kommer att bli bra tror jag inte.
Men jag hoppas på en bromsmedicin som stoppar utvecklingen en aning.

Det är riktigt att det finns i oss alla, men det är strukturen som tillåter vilka tankar som får tillräckligt med gödning för att gro.
2013-01-03

    ej medlem längre
Det tragiska är att det högst sannolikt inte kommer bli bättre.
2013-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Och rötterna finns inom oss alla, inte i strukturerna.
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

små tankar
små tankar