Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart kommer du ifrån?!


Kan titta in i dina ögon

Du är precis som en ängel

Får mig att börja gråta när du nu flyger fram här

lätt som en fjäder

En riktigt vacker sådan

Riktigt färggrann i sin beskådan

Ja, jag önskar att jag vore lika speciell

Så fucking jävla speciell

För då kanske du hade kunnat älska någon som mig

En vanlig dödlig man

För det hade varit riktigt trevligt minsann

Men nu vet jag inom mig att det aldrig kommer

att kunna bli helt sant..

Men vart kommer du ifrån?!

Ken Cassel
3/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-03 16:12



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Nä jag håller med du är inget speciell
DU ÄR UNIK OCH UNDERBAR
Föresten så kommer jag hemifrån :) ;)
2013-01-03

  ResenärGenomLivet VIP
Kom inte och säg att du inte är speciell...för det är du...
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel