Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bedövar dig livet förbi

du bedövar dig livet förbi

vågar inte öppna innerdörren

tar smärtlindring och

hoppar åt helvete.

 

du borde se stjärnorna

pulsera som dem och

bli förundrad över att

din existens är en dusör

 

 du ska dricka dagen

som en törstande hyena

och fånga bilden du ser

av ditt forna jag

 

se inte förbi.

 




Fri vers av Harriet Gullin VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-01-03 20:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint skrivet och stor insikt....
2013-01-04

  Maiah VIP
mycket bra diktat
2013-01-03

    ej medlem längre
Vasst formulerat!
2013-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Harriet Gullin
Harriet Gullin VIP