Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt oss gå vilse tillsammans

Då var det dags
knyt ihop era hjärtan
förbered er
för den nya tiden
den goda tiden
den enda tiden

Nu går vi allihopa
bygger hem till våra barn
våra barnbarn
de som kommer sedan
de som ska leva
de som tar över

Vi tar nya vägar
finner glömda stigar
mellan hjärna och hjärta
skapar nya kartor
utan gränser
med tillåtelse

så låt oss gå vilse
tillsammans




Fri vers av Margaloo
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-03 23:55



Bookmark and Share


  Svart svan
O.K.:)
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Margaloo
Margaloo