Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken lever fritt

Kroppen börjar och slutar
Tanken lever fritt
Jorden snurrar och lutar
Kosmos är ditt och mitt

En färg
är en färg
är en färg

Inget är svart eller vitt




Fri vers av Margaloo
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-09 20:43



Bookmark and Share


    Lars J
Bra! och med rimmande flyt så där lagom filosofiskt djup, tycker om!
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Margaloo
Margaloo