Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara nu

Det här är en plats för oss
som redan ligger ned
en plats som sticks
och kliar

Därute finns en värld för dem
som packar och flyr
från gråtande marker
och inlåsta tankar

Det finns ingen tid att vänta på
vi vet att stunden är kommen
det är nu, bara nu,
inget sedan




Fri vers av Margaloo
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-13 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margaloo
Margaloo