Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grillfest

Jag ringde min vän, sent om kvällen
talade om hösten och känslan av kravlöshet
i mörkret hålls inga grillfester
det är en tröst

Min vän saknar värmen och undrar
om mitt vandrande blod aldrig längtar hem
jag svarar:
det här landet har redan valt mig

En plats på jorden där vädret alltid
är på väg någon annanstans
som för att säga:
ta inget för givet

Så jag sitter i min soffa och tänker att
om sommaren aldrig kommer igen
är nog det jag kommer att sakna minst
dessa eviga grillfester




Fri vers av Margaloo
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-10 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margaloo
Margaloo