Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lindorm; den dubbla lögnen

Lindorm, du rullar ihop dig
biter dig i svansen
och jagar mig matt

Lindorm, du läker mina sår
lovar frälsning
och baddar min panna

Lindorm, du är två halvor
av en hel lögn
ni har flyttat in i varann.

Och jag springer ensam mot natten.




Fri vers av Margaloo
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-10 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Margaloo
Margaloo