Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönheten i odjuret


går inte att ta miste på

För trots att odjuret är så skrämmande ruskigt fult

och kan skrämma skiten ur vem som helst

så misstar de sig

För visar man bara odjuret lite ömhet och respekt

så blir allting bara helt perfekt

då odjuret är jätte snällt utan någon större defekt

Så ifrån odjuret behöver man inte vara rädd

Och när man väl har vunnit odjurets förtroende

så har man en vän för resten av livet

då den sedesmera ser dig som sin familj och släkt

Och det kan väl inte bli så mycket bättre än så

än att ha ett ruskigt fult men snällt odjur
'
som titt som tätt bara tittar in

och hälsar på

Ett ruskigt fult odjur som månar om hur man mår...

Skönheten i odjuret, mina vänner!

Ken Cassel
4/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-04 15:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är helheten som har betydelse...fint skrivet...
2013-01-04

  Sofhia Wirström
du skriver med humor här och lite allvar
utseendet spelar ingen roll
bara man är snäll
2013-01-04

  objekt3
lite skrämmande tycker jag ;)
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel