Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan omsvep tar den dig


i sitt kyliga grepp om den så vill

Vilket du inte kan göra så mycket åt mer än att

falla ut gråt

Vilket inte lär hjälpa

För den är ganska så känd vid denna årstid för att

köra med riktigt dålig stil

För det är då som den oavsett om du inte vill

smeker dig om kinden

så att du får rysningar i både ben och märg

och får bekänna färg

För du lär bara börja skaka och huttra om du inte är

väl förberedd

för den så kyliga och starka vinden...

Ken Cassel
4/1-2013





Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-04 16:17



Bookmark and Share


  Rise Little One
Elaka älskaren är denna vind :-D
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel