Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är dikt.


Broderi

Att sy med fina stygn
det kallas att brodera.
Men broderi kan vara mycket mera.
Att fläta ord till ord
och skapa mening däruti,
kan även vara broderi.




Bunden vers (Rim) av Berth
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-04 18:30



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Man kan också
säga snickra till
en text, sy ihop
den galant och
hittar men en
melodi till så
kan man ju
till slut bli
musikant!
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Berth
Berth