Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Racet för vetenskap


är där alla länder vill vara först om att veta mest

Där alla bara vill vara bäst på allt

Där man lyckas göra nykläckta som lastgamla fantasier

till verklighet

Nymodeheter

Och snart så finns det ingen skog kvar här på våran planet

För vart den än har tagit vägen med alla sina träd

är det ingen som vet

eller ens kommer ihåg

För nu så är det i alla fall bara en endaste stor flygplats där

där man numera kan parkera sin

lilla bil till raket..

Racet för vetenskap har sitt pris!

Ken Cassel
4/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-04 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel