Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets bottenlösa brunn

 

sätter dig ner
låter tanken flöda
funderar i stunden
över livets möda


funderar och filurar
tänker och grunnar
vad kan du göra
åt ödets brunnar


tar dig för pannan
och suckar i djupet
finns det en botten
dit svaret förlupet


stirrar i mörkret
där något du anar
halkar och faller
nerför kanten du kanar


bottenlösa brunnar
styr så ditt öde
hellre då glädjas
och följa livets flöde




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-02-18 20:05



Bookmark and Share


  Aurelio
Se min senaste dikt "Hälsosamma depressioner".

hälsningar,

Christian
2006-03-19

  Osram
Bra driv o flyt i texten. Den liksom följer lekande. Me like :)
2006-02-19

    NoMi F
Så fint skrivet
förströstan, insikt
om moll och dur
Vad väljer man
Här ser jag mycket
känslosamt skrivet
Fin rytm
Denna är för mig kanske din bästa
hittintills
2006-02-19

  rebecca d VIP
bottenlösa brunnar
styr så ditt öde
hellre då glädjas
och följa livets flöde

*stort leende*
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh