Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon krossade hans hjärta


för en annan man

Hoppade i säng med honom

För hon hade hört av en väninna att han skulle ha

mycket pengar, minsann

Men när det kom till kritan, så var inte det sant

För det var hans föräldrar som var täta och rika

i form av egendom

Och när hennes äkta man fick höra talas om det här

så ville han aldrig mer ta i hennes hand

Den lilla horan

Så vad annat kunde han göra än att ta ut skilsmässan

då hon sedesmera bara äcklade honom

För aldrig mer så ville han hålla henne i sin stora famn

I alla fall inte den kvinnan..

Hon krossade hans hjärta!

Ken Cassel
5/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-05 10:48



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
vilka bra rader
så kan det nog tyärr va ibland
2013-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Usch, vad pengar kan ställa till det...!!!
2013-01-05

  Lynx63 VIP
Motiven var dolda, men kärlek kan dölja sig rätt bra också
För allt kan växa :) KRAM
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel