Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan tiden går!


Du promenerar fram igenom livet

Lämnar efter dig en massa spår

Bra som dåliga

Men du stannar upp ibland och i jorden sår

ett frö eller två

Med tiden så får du se vad du får

Och om du lyckas få dina blommor att verkligen växa

och gro

så kommer det öppnas både en och annan liten bro

För så som dina växter gror kommer även du en dag

att bli lika stor..

Medan tiden går!

Ken Cassel
4/1-2o13




Fri vers av Ken Cassel
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-05 11:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken fin text!
2013-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
En fin text...
2013-01-05

  Lynx63 VIP
Å vad den är vacker
Här väver du orden
Så man blir rörd *
TACK :)
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel