Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag råkar ut för många sådana per dag..


ordbegravningar och dop

varje dag dessa begravningar av ord,

och ofta deras ursprung också-

som att källan ska få samma

högtidliga behandling

som slutresultatet-

de återuppstår ofta,

åter på samma ställe,

eller hos någon annan.


orddop dagligen som motsats-

som påminnelse om ett spirande-

är hoppingivande tillställningar;

man får se någonting växa

utvecklas, ge glädje

göra en nyfiken,

stolt, förbryllad

över att få

ge så mycket;

som bara ord kan




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-05 17:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint och själsligt
2013-01-06

  Ninananonia VIP
Fint om ord..
2013-01-05

  anits VIP
Så fint skaldat orden och
glädje att skriva dom
2013-01-05

  ULJO
Väl fångar du stundens allvar
2013-01-05

    ej medlem längre
Åh, så fint du beskriver skivandets glädje och vånda!
2013-01-05

    ej medlem längre
Måleriskt om ordens sk magi.
2013-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran