Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surret från min dator.

Törsten om morgonen
är obarmhärtig och
dagens kantiga timmar
flyter fram som sirap
genom ögonblickens
uppenbarelser av sorg.

Jag sitter i blåsten
från datorfläkten och försöker
inbilla mig att jag är utomhus
för någon har kastat bort
nyckeln till mina rum.
Jag är fångad i min egen trygghet.




Fri vers (Fri form) av Lars Beermann
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-06 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Beermann
Lars Beermann