Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krokodil kungen

Inte att leka med

En kallblodig mördare med en hundra miljoner år

av evelotion

Det ultimata rovdjuret efter oss själva

Men till skillnad emot oss själva så växer krokodiler

i hela sina liv

Så från sjuttio gram som nyfödda kan de bli till över

tusen kilo tunga

Över ett ton med andra ord

Som en liten bil

Och kommer man allt för nära krokodil kungen

och hans revir

med sitt förtjusande harem av vackra honor

så kommer han garanterat köra med en riktigt dålig stil

när han slår igen sin stora käft med sina åttiofyra

sylvassa spetsiga tänder

`SMACK´

Ken Cassel
6/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-06 12:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En ståtlig kung! Härligt skrivet Ken!
2013-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Jag ryser...ser dom gärna på avstånd...
2013-01-06

    ej medlem längre
Kul och tack för lektionen !!

2013-01-06

  LenaJohansson VIP
rolig! framförallt så gillar jag sista ordet!
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel