Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dragg

 

skull för vilken jag flyr

är återstoden av dagarna

aldrig att jag erkänner det

för annan

någon har först plagierat

och sedan stulit dina brev

de är inte läsbara

fast identiska, till synes

klippet vi båda ryser till är ännu

inte utlagt




Fri vers av cilax VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-01-06 12:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag läser Cohens "the book of longing" just nu, och det här är så mjukt, dun över min redan existerande känsla, du sveper mig
2013-01-07

  Nanna X
du är en mästare på vridande vändande o negationer
2013-01-06

  Small Birds
gillar videoklippsreferensen
2013-01-06

  Processan
Jag med, läser igen. Mångtydigt och träffande.
2013-01-06

  Yheela
tycker om, läser igen.
2013-01-06
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt