Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet


Ömhet

Ett par trånande ögon som glittrar så klart

En mun som så lyckligt ler

En allra bästa vän

En vän som man låter få sova med en i sängen

Självklart så är det den goa fina hunden

som jag pratar om

En världens bästa vän i nöden

Den ensamma nöden för lite närhet och ömhet

Ja, det som vi alla människor behöver lite grann utav

för att kunna må riktigt bra

Så att ha en hund kan aldrig vara helt fel, tycker jag

Men bara om man kan ge den, den tiden

och uppmärksamheten

som en hund behöver i sin tur..

Ken Cassel
7/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-07 00:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint med djur som ger närhet och ömhet...
2013-01-07

  Sofhia Wirström
fint skrivet
om en bästa vän
i nöd och lust
2013-01-07

  anits VIP
Bra skaldat Ken, hunden är en underbar vän
visar precis vad den känner, finns ingen bättre
vän än hunden
2013-01-07

  Rise Little One
Wow wow på den :)
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel