Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag sprang på fråga Olle


i morse vid Globen så kunde jag inte annat än att

dra på smil banden lite ro givande

Vilket Olle såg förstås då han log lika ro givande tillbaka

Så det tackar jag för

För det är ju inte varje dag som man får träffa på

en så kallad svensk kändis som är

så tillmötesgående

Så allt gott till fråga Olle...

Ken Cassel
7/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-07 10:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra Ken.... :-)
2013-01-07

  Sofhia Wirström
:) bra där
2013-01-07

    ej medlem längre
bra!..
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel