Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du har mig

 

I ett fast grepp

på knä

 

på golvet.

 

Ber min strupe
om luft.

 

Men

 

Din vilja

att äga mig

 

är starkare.

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 416 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-01-07 14:23



Bookmark and Share


    basen
Lång applåd!
2014-06-23

    basen
Knivskarp! stor applåd.
2013-08-27

    ej medlem längre
starkt!!!!
2013-01-24

  blaite
Nice så nice
2013-01-08
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose