Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mio amore ( tanka )

mio amore,

segui per la tua strada

io resto qui;

sotto la tua stella

brilliante luminosa




my love,

follow your own way

I stay here;

under your star´s

brilliant light


min älskling,

följ din egen väg

jag stannar här;

under din stjärnas

briljanta ljus




Bunden vers (Tanka) av Tarantaran
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-07 16:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Så underbart vackert
2013-01-08

  Tarantaran
Si Federico,
per il mio amore e me,
tanto di noi...luminosa
brilliante bellissima
Grazie per le tua
gentili parole, caro
amico mio, come
di consueto :)
2013-01-07

    ej medlem längre
så underbar!*
2013-01-07

  Federico Romano
Benissimo, il tuo amore..
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran