Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som är fullt måste tömmas


och det som är tomt måste fyllas

för att alla ska kunna ha en chans

att må riktigt bra..

Ken Cassel
7/1-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-07 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel