Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan


låt henne komma nära

Som en blomma så vacker o grann jag fann från ett fjärran land ,hoppas vi nu kan hålla varan i hand när vi går längs livets strand ;)

Låt solen gå upp i detta land och värma denna sand.
Där vi gå hand i hand.




Bunden vers (Rim) av Pierre.A
Läst 359 gånger
Publicerad 2013-01-08 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre.A
Pierre.A