Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En resa här och nu


Min värme i din hand

Som en puls med vingar
slår vi oss till ro och faller tätt in till,
inte likt alla andra när vi färdas i takt med varandra
här intill

Vi ser ljuset, hopp inte hinder
som en gata av bomull lika varmt mysigt utan slut

Så känn värmen i din hand när vi sakta
sveper in över land ,så min kära
ta min hand som en puls med vingar och låt oss falla fritt
här och nu tätt intill.

//Pierre














Fri vers (Fri form) av Pierre.A
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-22 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre.A
Pierre.A